Nederlands (Nederland)


Inloggen is niet gelukt?

Annuleer
Hogeschool van Amsterdam

Houd mij op de hoogte van de open dagen en het online opleidingenplein

Hoe werkt het?
  1. Vul hieronder je gegevens in.
  2. Selecteer één of meer open dagen en/of het online opleidingenplein.
  3. Klik op ' Verzenden'.
  4. Je ontvangt een e-mail zodra je je programma kunt samenstellen. Dan meld je je aan en kies je de opleiding(en) en presentatie(s) waaraan je wilt deelnemen.
Let op! Nog geen account aangemaakt? Je ontvangt een bevestigingsmail met een link. Klik op de link om je e-mailadres te bevestigen en een wachtwoord in te stellen. Bevestigingsmail niet gevonden? Kijk in de map ‘Ongewenste e-mail’ of ‘Reclame’.

Ik wil graag bericht ontvangen over:

Kom kennismaken: online of op locatie
Bezoek op dinsdag 8 oktober, tussen 18.00 en 21.00 uur, het online opleidingenplein. Vergelijk opleidingen in online presentaties en stel je vragen aan docenten en studenten.
Op zaterdag 9 november en op zaterdag 14 december, van 10.00 tot 14.00 uur, kun je kennismaken op locatie. Volg presentaties, proef de sfeer in de gebouwen en stel je vragen aan docenten en studenten. Moeite met kiezen? Ga dan in gesprek met een keuzecoach.

Wij helpen je graag met het maken van je studiekeuze.

Ja, ik ontvang graag informatie die belangrijk is bij het kiezen van een opleiding. Houd mij op de hoogte via:
(meerdere keuzes mogelijk)

De Hogeschool van Amsterdam (HvA) hecht grote waarde aan de bescherming en zorgvuldige verwerking van jouw persoonsgegevens. Daarbij geven we zo goed als mogelijk inzicht waarvoor we jouw gegevens nodig hebben. We bewaren je gegevens drie jaar na registratie, waarna deze worden geanonimiseerd. In ons privacy statement beschrijven we uitgebreider hoe we met jouw gegevens omgaan en hoe je je toestemming om jouw gegevens te verwerken kunt intrekken.