Nederlands (Nederland)


Inloggen is niet gelukt?

Annuleer
Hogeschool van Amsterdam

Ja, houd mij op de hoogte van de open dagen van de HvA

Hoe werkt het?
  1. Vul hieronder je gegevens in. Klik op 'verzenden'.
  2. Selecteer één of meer open dagen.
  3. Je ontvangt een e-mail zodra je je programma voor de open dag kunt samenstellen. Dan meld je je aan en kies je de opleiding(en) en presentatie(s) waaraan je wilt deelnemen.
Let op! Nog geen account aangemaakt? Je ontvangt een bevestigingsmail met een link. Klik op de link om je e-mailadres te bevestigen en een wachtwoord in te stellen. Bevestigingsmail niet gevonden? Kijk in de map ‘Ongewenste e-mail’ of ‘Reclame’.

Ik wil graag bericht ontvangen over:

Hogeschool van Amsterdam helpt je graag met het maken van je studiekeuze

De Hogeschool van Amsterdam (HvA) hecht grote waarde aan de bescherming en zorgvuldige verwerking van jouw persoonsgegevens. Daarbij geven we zo goed als mogelijk inzicht waarvoor we jouw gegevens nodig hebben. We bewaren je gegevens drie jaar na registratie, waarna deze worden geanonimiseerd. In ons privacy statement beschrijven we uitgebreider hoe we met jouw gegevens omgaan en hoe je je toestemming om jouw gegevens te verwerken kunt intrekken.

Inloggen

Vul hetzelfde e-mailadres en wachtwoord in als bij het aanmaken van je account. Wachtwoord vergeten? Klik naast Wachtwoord op de link Inloggen niet gelukt? om een nieuw wachtwoord te kiezen.

Terug naar het formulier

Instellen Wachtwoord

Je e-mailadres is herkend maar er is nog geen wachtwoord ingesteld. Neem de code over en klik op de knop. Je ontvangt een e-mail met instructies om je wachtwoord in te stellen.

Annuleer en ga terug naar het formulier

We hebben een e-mail naar je gestuurd, zodat je je wachtwoord in kan stellen. 
 

OK