Nederlands (Nederland)


Inloggen is niet gelukt?

Annuleer
Hogeschool van Amsterdam

Ja, ik meld mij aan voor online proefstuderen

Hoe werkt het?
  1. Vul hieronder je gegevens in en klik op verzenden.
  2. Je gaat direct door naar online proefstuderen.
  3. Je ontvangt een e-mail met de link. Zo kun je online proefstuderen als het jou uitkomt.
Let op! Nog geen account aangemaakt? Je ontvangt een bevestigingsmail met een link. Klik op de link om je e-mailadres te bevestigen en een wachtwoord in te stellen. Bevestigingsmail niet gevonden? Kijk in de map ‘Ongewenste e-mail’ of ‘Reclame’.

Persoonlijke gegevens

Hogeschool van Amsterdam helpt je graag met het maken van je studiekeuze

Je hebt niet aangegeven op welke wijze we contact met je kunnen onderhouden. Hierdoor mis je wellicht interessant nieuws. Weet je het zeker?
De Hogeschool van Amsterdam (HvA) hecht grote waarde aan de bescherming en zorgvuldige verwerking van jouw persoonsgegevens. Daarbij geven we zo goed als mogelijk inzicht waarvoor we jouw gegevens nodig hebben. We bewaren je gegevens drie jaar na registratie, waarna deze worden geanonimiseerd. In ons privacy statement beschrijven we uitgebreider hoe we met jouw gegevens omgaan en hoe je je toestemming om jouw gegevens te verwerken kunt intrekken.

Inloggen

Vul hetzelfde e-mailadres en wachtwoord in als bij het aanmaken van je account. Wachtwoord vergeten? Klik naast Wachtwoord op de link Inloggen niet gelukt? om een nieuw wachtwoord te kiezen.

Terug naar het formulier

Instellen Wachtwoord

Je e-mailadres is herkend maar er is nog geen wachtwoord ingesteld. Neem de code over en klik op de knop. Je ontvangt een e-mail met instructies om je wachtwoord in te stellen.

Annuleer en ga terug naar het formulier

We hebben een e-mail naar je gestuurd, zodat je je wachtwoord in kan stellen. 
 

OK